Raquel Bernabé

Al 2011 va obtenir la titulació d’ Auxiliars Tècnic Veterinari (ATV), organitzat pel Departament de Medicina i Cirurgia Animal de la Universitat Autònoma de Barcelona, on a més de les 1300 hores de pràctiques realitzades pels diferents departaments del Hospital Clínic Veterinari UAB, va realitzar quatre mesos de pràctiques externes al curs en el mateix hospital enfocades principalment al servei de urgències, hospitalització i UVI.
Ha realitzat diferents cursos, seminaris, congressos i tallers especialitzats en la infermeria veterinària, la majoria organitzats per AVEPA (Asociación de Veterianios Especialistas en Pequeños Animales) i a la actualitat segueix ampliant la seva formació.
És membre de ANAVET (Asociación Nacional de Asistentes Veterinarios).
Des del 2011 la Raquel ha estat treballant en dos centres veterinaris, l’ Hospital Clínic Veterinari UAB on ha format part de l’equip d’urgències, hospitalització, UVI, quiròfan, laboratori, recepció i triatge. I a la Clínica Veterinària Carles III on seguia posant en pràctica els seus coneixement i experiència, a on va poder ampliar la seva experiència en consultes i en medicina felina.
La Raquel és una apassionada de la seva feina i la trobareu sempre disposada a vetllar pel benestar del pacients de la CFB.

Raquel Bernabé