Diagnòstic Imatge

A CFB disposem de les eines més sofisticades per “veure” l’interior dels nostres pacients. Començant per la radiologia digital que ofereix la possibilitat d’una visualització immediata de la radiografia, sense necessitat de revelat ni processat de cap element físic, és “clicar i veure”. Si l’estudi ho requereix, afegint un medi de contrast o aire, podrem realitzar també radiografies amb contrast simple o doble. L’aparell de radiologia dental, amb el mateix sistema directe, ens permetrà diagnosticar les malalties dentals ocultes sota de la geniva, infeccions de l’arrel, resorcions dentals i restes d’arrels que fan perdurar la inflamació tot i no veure peces dentals a simple vista.
A CFB també disposem d’un ecògraf Zonare amb una sonda capaç d’arribar a freqüències de fins a 15 Hz i per tant oferir imatges d’alta definició i detall. Disposa a més de Doppler color i Doppler polsat . Un ecògraf versàtil i que a més podem traslladar a qualsevol de les consultes mitjançant la seva connexió HDMI amb els monitors que disposen les tres sales de consulta.
Amb l’ecografia també es fa la presa de mostres ecoguiades d’orina, bilis o fins i tot es poden obtenir mostres per realitzar citologies d’òrgans interns. És per tant, una eina imprescindible en el dia a dia. El responsable de l’àrea de diagnòstic per Imateg és en Diego.

Diagnòstic per imatge