Geriatria

Ens encanten els gats, però tenim especial estima als nostres gats sénior. Considerem que arribats a l’etapa geriàtrica mereixen encara més esforç per la nostra part per poder continuar gaudint de la vida durant molt més temps. Fins i tot el
Salva ha escrit un llibre especialment dedicat a aquesta etapa de la vida. L’esperança de vida dels nostres gats ha augmentat considerablement els últims anys; ja no ens sorprèn veure gats amb 14 o 15 anys i cada cop és més freqüent atendre a consulta pacients que superen els 17 anys.
A partir dels 7 anys s’inicia el període geriàtric del gat i amb l’edat poden anar apareixent diversos problemes que detectats a temps freqüentment poden tractar-se.
Per això oferim un servei especial adaptat als nostres gats més ancians; una atenció individualitzada segons l’edat i la condició de cada sènior. Necessitem controlar entre d’altres la funció renal, les alteracions endocrines, el dolor, la nutrició i els canvis comportamentals.
Prestem una atenció especial a les guies sobre qualitat de vida i mantenim un contacte estret amb els cuidadors per procurar que l’última etapa amb ells sigui igual de digna que les anteriors.

Geriatria