Pediatria

L’etapa neonatal i pediàtrica en l’espècie felina són, si s’escau, més crítiques que en altres espècies d’animals de companya i generalment se’ls ha donat menys importància en la formació a professionals.
Problemes congènits, infecciosos i la síndrome del gatet debilitat constitueixen els principals riscos per la supervivència del gatet en les primeres setmanes de vida.
Ens hem format amb els millors especialistes en pediatria felina a nivell europeu i mundial per oferir la millor atenció als més petits. Cadascun de nosaltres (en les nostres especialitats) posem el nostre gra de sorra per intentar tirar endavant qualsevol gatet que arriba a les nostres mans, sigui quin sigui el seu estat i condició.
Disposem de medis i instal·lacions per poder oferir-los l’atenció més adient a les seves necessitats mèdiques i psicològiques.
Assessorament en protocols vacunals actualitzats i individualitzats, nutrició i molt especialment en comportamet, doncs apostem pel benestar psicològic del gatet des de les primeres etapes de vida per reduir els riscos d’alteracions comportamentals en el futur.

Pediatria